Main text logo

Peter van Veen

Piano

Peter van Veen (1990) kwam als 10-jarig mannetje bij de Muziekschool Goedhart (in groep 7 van basisschool de Tweeklank). Gedurende de middelbare schooltijd heeft hij ontzettend veel lessen, muzikale ontwikkeling en plezier bij Jan Goedhart gehad. Op de universiteit ging Peter door met klassieke muziekles bij Ben Hurrelbrink in Leiden. Dhr. Hurrelbrink heeft hem klaargestoomd voor een auditie ‘PM: Practicum Musicae’. Dat is een minor Klassiek Piano aan het conservatorium in Den Haag, in samenwerking met de Universiteit Leiden. Tijdens deze driejarige minor kreeg Peter les van mw. Ksenia Kouzmenko. Het avontuur werd afgesloten met een eindconcert en beoordeeld met een 8. Meer dan 15 jaar na zijn muzikale start, draagt Peter de muziekschool nog altijd een warm hart toe: “het is waar ik heb geleerd om muzikaal, vrij en creatief te zijn. Zonder deze eerste stap zou ik muziek nooit zo leuk hebben gevonden!” Hij is aan een tweede studie (geneeskunde) begonnen en in de avonduren verbonden aan de muziekschool als pianodocent.


Peter is te bereiken via:

  06 - 41 623 483
  plwvanveen@gmail.com


gitaar

Wisse Vertegaal

Drums & Bandcoaching

Mijn naam is Wisse Vertegaal (1995) en ik verzorg de drum en bandcoaching’s lessen bij Muziekschool Goedhart. Ik ben vanaf jonge leeftijd in de muziek gerold mede door mijn muzikale omgeving. Vanaf mijn 12e ben ik actief in bands en hiermee heb ik ook veel podiumervaring opgedaan. Ik studeer momenteel aan het Conservatorium te Utrecht voor de opleiding Docent Muziek. Hier leer ik onder anderen om te kijken wat de student nodig heeft om te groeien op zijn/haar manier. Naast mijn studie speel ik vaak met verschillende projecten mee (ook onderwijs gerelateerd).

Mijn visie op muziek maken is dat je het samen moet doen. Je leert altijd van elkaar enthousiasmeert en inspireert elkaar. Vandaar dat ik tijdens een drumles vaak een bas er bij pak om het meer op muziek maken te laten lijken.

Lara Brugman

Gitaar & Piano

Mijn naam is Lara Brugman (2001), en ik geef piano en gitaarles bij muziekschool Goedhart. Al vanaf jonge leeftijd ben ik bezig met muziek. Het begon zodra ik kon praten met zingen, wat ik nu nog steeds met veel liefde doe. Toen ik 13 jaar was, ben ik begonnen met gitaarlessen en op 16-jarige leeftijd kwam daar pianoles bij. Verder heb ik nu 1 jaar de opleiding muziektherapie gevolgd. Ik heb hier veel geleerd over muziek en hoe je deze kunt inzetten bij verschillende problematiek. Maar ook heb ik hier veel geleerd over hoe je kinderen en volwassenen met muziek kunt begeleiden, wat me een goede basis voor het lesgeven biedt.

Muziek is een grote passie van mij en ik ben blij dat ik dit nu met mijn leerlingen mag delen.

Dany Kapaan

Zang & Piano

Mijn naam is Dany Kapaan ik ben 20 jaar oud en zin nu in het voorbereidend jaar van het Koninklijke Conservatorium van Den Haag voor de opleiding Docent Muziek. Voorbereidend jaar houd in dat ik een jaar lang extra les krijg in muziek, zodat ik volgend jaar kan starten in het eerste jaar.

Ik ben zelf begonnen bij muziekschool goedhart toen ik 8 jaar oud was. Ik ben begonnen met het spelen van gitaar en zingen. Dit heb ik ongeveer 4 jaar gedaan. Daarna ben ik begonnen met piano spelen. Dit doe ik nu 8 jaar.

Ik geef tegenwoordig les op de muziekschool als zang en pianodocent en ben zanger van 2 bands.

Nieuw talent


Muziekschool Goedhart is altijd op zoek naar nieuw talent om het team van leraren te komen versterken!

Heb jij een passie voor muziek en wil je deze graag overbrengen op anderen? Aarzel dan niet om contact op te nemen en we bespreken samen wat de mogelijkheden zijn om als leraar bij Muziekschool Goedhart aan de slag te gaan!

Neem direct contact op!


Contact